I samarbete med

#Modetteitgirls

It Girls har en ny redaktör

Jag heter Evelina Östlund och är en av er alla som bloggar på It Girls bloggportal. Jag har fått uppdraget att ta över redaktörsposten här på It Girls och jag ska göra mitt bästa för att blåsa liv i portalen och förhoppningsvis peppa er som bloggar med lite tips och trix.

Utöver detta bloggar jag själv här på It Girls på evelina.itgirls.se. Där jag skriver om min vardag som mamma, om stil och om mina kreativa sidor. Om konst, grafisk form och illustration. Men mitt uppdrag som redaktör är att skriva om er och att skapa en samlingspunkt för oss ItGirlsbloggare.

Jag planerar att utse veckans blogg, göra intervjuer och lyfta inlägg från er bloggare. Jag tycker att detta ska bli en rolig uppgift och något som jag hoppas kommer uppskattas av er andra som bloggar på It Girls. Jag hoppas också att vi ska kunna bli fler som bloggar här. Att våran sfär kan växa och inkludera fler. 

Jag hoppas och vet att ni har massor av grymma tips och idéer att dela med er av. Har ni tips på inlägg ni tycker passar som artiklar på startsidan? Tips på ämnen till peppande artiklar? Eller tycker du att din blogg eller någon blogg du läser ska få lyftas lite extra på startsidan? Då kan ni maila mig med alla era tips påevelina.ostlund@outlook.com .

Dela
Gilla 15