I samarbete med
Om Portalen
It Girls är Sveriges nya bloggportal som drivs av Modette, en av Sveriges största livsstilssajter för unga tjejer. Självklart håller Modette-redaktionen koll på alla It Girls för att kunna lyfta guldkornen. Kanske är det du som syns på Modettes Facebook-sida eller en dag bland Modettes stjärnbloggare. På itgirls.se kan du blogga om mode, livsstil, skönhet eller hälsa – det som inspirerar dig och andra. Portalen lanserades våren 2015 i samband med It Girls, en tävling i Modettes regi för att hitta Sveriges nästa digitala stilikon.

Alla It Girls bloggare har chansen att lyftas på Modette och Blogg.se – Se till att använda hashtaggen #modetteitgirls på Instagram så vi lätt kan hitta din blogg! Josefin DahlbergChefredaktör Modette.se

 

Är du Sveriges nästa stilikon?

Modette tar i samarbete med FUN Light upp jakten på Sveriges It Girl 2016!

En stilförebild som inspirerar, influerar och sätter trender. Varje vecka i fem veckor kommer vi att ge dig utmaningar på den här bloggportalen – där du kan visa oss att du är en av finalisterna, som får komma till Stockholm och medverka i vårens stora webbtv-satsning. Finalen spelas in mellan 1/5-7/5. Vinnaren får bland annat åka till modemeckat New York tillsammans med FUN Light och ett exklusivt bloggkontrakt på Modette.se.

It Girls i tre steg: 

1. Starta en blogg och anta någon eller alla utmaningar som presenteras varje onsdag. Varje vecka utser juryn sin favorit baserat på utmaningens omfattning och spridning av blogg.

2. Finalen är en webbtv-serie i 5 avsnitt och spelas in i Stockholm i mellan den 1/7-7/5. Serien kommer att gästas av välkända mode- och bloggprofiler. 

3. Vinnaren får ett exklusivt bloggkontrakt hos Modette och får uppleva New York Fashion week tillsammans med FUN Light.

Klicka här för att registrera dig!

 

Josefin Dahlberg

 

Chefredaktör, Modette

 

Flest inlägg

Moa Alm
11

inlägg
Emma Simons
11

inlägg
Evelina Östlund
9

inlägg

Flest kommentarer